Vitalundersøgelse

– analyse og behandling.

Hovedformålet med denne undersøgelse er at finde og behandle grundårsager til klientens symptomer/sygdomme fx. hvorfra stammer eksem, oppustethed, ledsmerter, hovedpine/migræne mv.
Ud fra undersøgelsen anbefales en helhedsterapi – “helhedsbehandling”,
som er inspireret af den schweiziske natur-læge dr. Vogels erfaringer. Bestående af:

Gode kostvaner

 

Vitaminer/mineraler

Vitaminer/mineraler – dette er den celleopbyggende del af kuren.
Der er ingen af vores ca. 30 billioner celler, der arbejder gratis.
De forbruger alle bestemte stoffer for at kunne fungere normalt og blandt disse spille vitaminer og mineraler en stor rolle.

Urter

Urterne er først og fremmest organregulerende.
De kan både stimulere og dæmpe organer,
som er i ubalance.

Undersøgelsen består af 8 analyser se dem herunder.

Blodsukkermåling

Målingen denne prøve viser om der er sukker-syge (højt blodsukker) eller hypoglykæmi (lavt blodsukker)

Morgenurinprøve

Prøven viser om der er udslip af sukker, blod, protein, 2 slags galde stoffer, keton, nitrit, leucocytter og c-vitamin (ascorbinsyre)

Irisanalyse

”Vis mig dine øjne og jeg skal sige dig, hvem du er”. – Det er måske så meget sagt, men fakta er, at aftegningerne i iris er et personligt kort over hele kroppens biokemiske struktur og tilstand. Ligesom fingeraftryk er forskellige, findes der ikke to par øjne, der er ens. Fibrene i iris danner livet igennem et mønster, der afspejler vores individuelle livsstil. Derfor kan en irisanalyse lynhurtigt afsløre organsvagheder og ikke mindst hvilke arvelige svagheder man er født med. Ud fra det enkelte øjes mønster kan terapeuten afsløre kroppens konstitution og bedømme, hvilke sygdomme man er disponeret for at få ved unaturlig levevis. Irisanalysen er ingen ”mirakeldiagnostiseringsform”, den kan ikke stå alene, men den er en uvurderlig støtte til anamnesen og til alle de andre analyser og målinger.

Blodtryk

Måling af blodtryk viser om der er normalt blodtryk, for højt eller for lavt blodtryk.
Blodprocenten
Blodprøven viser om der er hemojern nok i blodet, den iltbærende del af det røde blodlegeme. Lav blodprocent kaldes også blodmangel i daglig tale.

Blodkvaliteten og immunforsvaret

Blodprøven ses i mørkefelt mikroskop. Blodet forstørret 1000 gang. Blodet er en ”sladrehank”, da de fleste stoffer skal ud i blodet for at blive transporteret rundt i kroppen.

Candida albicans

Og sidst men ikke mindst kan en indfarvning af blodet vise om der er udslip fra tyktarmens mikroliv af sporer af gærsvampen, Candida albicans.

Puls

Pulsmåling fortæller meget om klienten tilstand. Normalpulsen er mellem 60-80 slag pr. minut.